Zöldhulladék szállítás

Zöld hulladék elszállítása

Munkánk során keletkezett zöld hulladékot igény esetén elszállítjuk. Változatos gépparkukkal nehezen megközelítheő helyekről is könnyen elszállítjuk a útban lévő zöldhulladékot. Darus autónkkal sok időt és költséget spórolhat meg.

A zöldhulladékokat csak az erre kijelölt hivatalos átvevő helyeken lehet elhelyezni a megadott tarifák kifizetése után. Illetéktelen helyeken történő zöldhulladék lerakása tilos és további pénzbírságokat von maga után.

Helyszíni ágdarálás

További szolgáltatásukba tartozik a lenyesett ágak és gallyak daralása vontatott ipari géppel. Az így keletkező apríték tökéletesen újrahasznosítható. Felhasználható komposztként, vagy talajtakaró, mulcs fukciót is betölthet. A daralásból származó aprítékot felhasználás hiányában szintén el tudjuk szállítani.

Az ágdarálás, ágaprítás munka időtartama sokban függ attól, hogy mennyire van szakszerűen előkészítve az ágaprításra szánt nyesedék, faanyag. Előkészítés alatt azt értjük, hogy a gallyazást, a fa letisztogatását, a 8 cm-nél nagyobb méretű ágak különválasztását, az aprítandó anyag megfelelően rendszerezett össze készítését.

Az ágdaralás megfelelő végzettség és engedélyhez kötött tevékenység, ezek nélküli ágdaraálás végzése esetén a tulajdonos pénzbírságra számíthat. A nem megfelelő személyi és gépi felkészültség továbbá személyi és vagyoni kárt is okozhat.