Videó a munkálatokról

Diófák visszavágása és zöld hulladék elszállítás – Tahitótfalu

Magánszemély megrendelésre kellett egy termetes elöregedett és vihar esetén veszélyt jelentő diófát eltávolítanunk. Továbbá a keletkezett zöld hulladékot elszállítanunk. A munkát sikerrel vettük, köszönjük az újbóli megkeresést!

Óriás fák kivágása garanciával és zöld hulladék elszállítással. Munkavégzés helye: Tahitótfalu

Tahitótfalu Önkormányzata Nyárfák kivágása szállítása

Önkormányzati megrendelésre kellett hatalmas nyárfákat kivágnunk és a keletkezett hulladékot elszállítanunk. A munkát sikerrel vettük, köszönjük az újbóli megkeresést!

Munkavégzés helye: Tahitótfalu

Óriás fa alsó ágának eltávolítása emelőkosárból

Kiszáradt és veszélyt jelentő fa alsó ágainak eltávolítása emelőkosaras technikával. Veszélyes helyen lévő fák kivágása garanciával.

Munkavégzés helye: Szentendrei-sziget / Surány

Óriás fa lebontása

Kiszáradt és veszélyt jelentő fa kidöntése szakszerűen. Veszélyes helyen lévő fák kivágása garanciával. Munkavégzés helye: Szentendrei-sziget / Dunakanyar

Ágdaralas és ágaprítás Dunakanyar

Dunakanyar és Pest megye területén szolgáltatásainkba tartozik a lenyesett ágak és gallyak daralása vontatott ipari géppel. Az így keletkező apríték tökéletesen újrahasznosítható. Felhasználható komposztként, vagy talajtakaró, mulcs fukciót is betölthet. A daralásból származó aprítékot felhasználás hiányában szintén el tudjuk szállítani.

Fakivágás épületek között

Feladatunk egy egészen óriási fa kidöntése volt, amely számos épület és egyéb objektum által volt körbe határolva. A döntést sikeresen elvégeztük, személyi és anyagi kár nem keletkezett.

Tereprendezés

A lenti videóban egy nagy vihar által keletkezett kidőlt fák eltávolítása utáni tereprendezés volt a feladatunk.

Vihar után hátra hagyott károk és kidőlt fák eltávolítása

Munkánk során elég sok esetben kell a viharok után keletkezett kidőlt fákat véglegesen kivágnunk és eltávolítanunk. Ehhez a munkához elengedhetetlen a megfelelő felkészültség és gyakorlat, hogy további személyi és vagyoni kár ne keletkezzen.